XII PREMI DE POESIA I D’IL·LUSTRACIÓ DE POESIA EL SOL DEL PLA

 

El Consell Comarcal del Pla d’ Urgell va donar a conèixer el passat  dia 21 d’abril de 2018 i a la sala d’actes del mateix Consell Comarcal ,  els premis als alumnes guardonats pel  XII Premi de Poesia i d’il·lustració de Poesia El Sol del Pla.

El Certamen, organitzat un any més per l’ens comarcal i el Servei Educatiu del Pla d’Urgell  ha comptat amb la participació de 23 centres els quals han presentat un total de 294  treballs en la modalitat de poesia  i 360 treballs en la modalitat d’ il·lustració.
Es tracta de  treballs que es presenten per  categories, les quals van des de l’ Educació Infantil fins a Batxillerat , de temàtica  lliure, escrits en llengua catalana, en poesia i inèdits.

El jurat està format per docents de centres de la comarca,  persones de la comarca vinculades al camp literari i artístic i professionals de les institucions organitzatives.

Els premis han estat força repartits entre tots els centres participants.

Enhorabona a tots els guanyadors i guanyadores d’aquesta edició!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>