Webinar “Cinema en curs. Experiència de creació col·lectiva en línia” IE Trinitat Nova

Dins el Pla d’acció: Centres educatius en línia 20-21 s’està impulsant l’activitat “Claustre Obert a la recerca educativa, a l’entorn i a la mirada internacional”dins del Pla d’acció: Centres educatius en línia 20-21 amb l’objectiu és seguir donant la veu als mestres i professors i oferir recursos i estratègies als centres. S’hi troben propostes per treballar de forma híbrida i a favor de mantenir un aprenentatge competencial amb el suport d’eines digitals.

L’Institut-Escola Trinitat Nova participarà en un dels webinars del nou cicle de Claustre Obert 2020-21, amb la proposta “Cinema en curs. Experiència de creació col·lectiva en línia“, que presenta la docent Pilar Armengol, juntament amb la responsable de l’associació A Bao A Qu, Laia Colell. Podreu veure aquest webinar a la pàgina web de Claustre Obert a partir del dijous dia 5 de novembre a les 18 h, que és la data de l’estrena.

En aquest mateix web hi trobareu webinars que tracten diversos aspectes metodològics que poden ser de gran ajuda per als centres, així com un article amb referències, evidències i altres recursos relacionats amb la temàtica tractada.