En cas que hàgiu de visitar-nos presencialment, cal concertar la visita. Consulteu el Pla de contingència i reincorporació progressiva (disponible just a sota).

I Jornada d’Innovació Avançada

Us convidem a la I Jornada d’Innovació Avançada “Educació i intel·ligència artificial”, organitzada per la Direcció General d’Innovació, Recerca i Cultura Digital del Departament d’Educació, que tindrà lloc de forma virtual el dimarts 09 de març de 2021, de 17 a 19 hores.
Podeu fer la… Llegeix més»

8es Jornades d’Aprenentatge Servei

Les VIII Jornades d’Aprenentatge Servei, una tradició bianual del Centre Promotor d’ApS, se celebren enguany en línia. El lema que encapçala les Jornades, «ApS, educar per a la transformació social»,expressa un convenciment profund: l’aprenentatge servei és una eina que serveix perquè els nois i noies… Llegeix més»

Jornada sobre l’equitat educativa

El proper dijous 4 de març, de 9.30 a 12h, organitzat pel Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, tindrà lloc la Jornada sobre l’equitat educativa: eines per a l’anàlisi de les desigualtats i mesures per a l’equitat.
Us podeu inscriure a la jornada (que es realitzarà… Llegeix més»

Proves Cangur 2021

Enguany es realitzarà el 18 de març de 2021 i, com ens anys anteriors  les proves abasten tots els nivells des de 5è de primària a 2n de batxillerat. L’objectiu autèntic és que els alumnes participin i dediquin una estona especial a divertir-se tot resolent… Llegeix més»

Cicle de Webinars mSchools

L’ Àrea de Cultura Digital ofereix un cicle de 4 seminaris web adreçats a docents per fomentar el treball col.laboratiu a l’aula i millorar la competència digital utilitzant el Mobile History Map, com a plataforma vehiculadora de processos d’aprenentatge a l’aula.
Si esteu interessats us deixem… Llegeix més»