El Servei Educatiu del Montsià romandrà tancat al públic del 16 de juliol al 31 d’agost, ambdós inclosos. Si us cal contactar amb nosaltres podeu fer-ho a través dels canals habituals:

– correus electrònics corporatius (SE, CRP o EAP del Montsià), o
– correus electrònics dels / de les professionals de referència del Servei Educatiu del Montsià al vostre centre.

Aprofitem per agrair-vos el vostre compromís i dedicació en aquests temps tan difícils. Desitgem que descanseu i gaudiu d’aquestes properes setmanes i ens puguem retrobar amb forces renovades. Fins aviat!

Provisió de vacant al CRP Montsià

S’ha obert el termini per a la presentació de sol·licituds, per proveir una vacant al Servei Educatiu del Montsià (CRP Monsià).
Atenció! El termini per a presentar les sol·licituds és del 8 de juny al 12 de juny.
Consulteu la informació i descarregueu-vos els requisits en aquest… Llegeix més»

Convocatòria extraordinària de programes d’innovació pedagògica

Ha començat un nou termini perquè els centres educatius puguin participar en Programes d’innovació pedagògica.
Amb la voluntat que la innovació pedagògica ajudi als centres educatius a millorar la qualitat del sistema educatiu a través de la millora de l’atenció educativa de l’alumnat i oferint estratègies tant metodològiques, com organitzatives i… Llegeix més»

Guia per al Pla de Retrobament

La companya d’Inspecció Xelo Cordero, en col·laboració amb l’equip d’inspecció Educativa de Terres de l’Ebre, ha realitzat una guia per elaborar un Pla de Retrobament Escolar. La proposta consta d’una infografia i un document que acompanya i amplia el contingut de la infografia.
De ben segur… Llegeix més»