Transtorn de la conducta

 

 

FAROS. Claus per millorar la seva conducta

Article de FAROS Recomanat. Si ets pare, docent o algú que treballa i està en contacte freqüent amb nens, segurament sabràs com de frustrant i desafiant pot arribar a ser el mal comportament dels petits. Però, què significa que un nen es comporti malament? I què hem de fer per posar-hi remei? Quan un nen es “comporta malament” significa que està fent una cosa que no ens agrada a nosaltres, és a dir, es tracta d’una valoració arbitrària. Potser el nen presenta un problema de conducta, o potser el problema no és ell sinó la situació que l’envolta. Fes Clic a sobre la imatge per accedir-hi.

 

Análisis e intervención contextual en las conductas disruptivas y desafiantes de un alumno con TEA.

Article molt interessant amb orientacions per a la intervenció educativa escrit per María López Marí i José Peirats Chacón del Grup d’ Investigació CRIE de la Universitat de València. Clica sobre la imatge per accedir-hi.

 

 

Article La Vanguardia “El violento se torna tranquilo y el angustiado, sereno”.

Article de la Vanguardia del Doctor Héctor Grijalva on explica com la meditació ha ajudat a intervenir amb nens/es amb alteracions mentals i de la conducta. Pots fer clic a sobre de la imatge per accedir a l’article.

 

 

 

Guia_per_families_alteracions_conducta_4  Guia per a famílies d’infants i joves amb alteracions greus de conducta. Generalitat Catalunya.

Document elaborat pel Departament d’Ensenyament que aporta elements a les famílies per poder entendre i acompanyar els fills que, en algun moment del procés evolutiu, presentin comportaments disruptius.