Orientació professional

Accés al qüestionari. Estudiar a Catalunya.

Des de aquest enllaç es pot accedir al questionari “Estudiar a catalunya” elaborat pel Departament d’Ensenyament. Aquest qüestionari pretén ajudar a reflexionar sobre les  aptituds, les preferències respecte d’algunes activitats i professions, les característiques personals i l’ actitud respecte al món laboral.

 

Materials Jornada d’Informació Prèvia al saló d’ensenyament.

Ja estan a disposició les presentacions i enregistraments de la Jornada d’informació prèvia al Saló de l’Ensenyament 2015, celebrada el passat 10 de març al CAR de Sant Cugat. Clicasobre la imatge per anar a l’enllaç.

 

L’Hospitalet va per feina. Recursos per la ocupació, l’empresa i comerç.

Pàgina web de l’Ajuntament de L’Hospitalet portada per l’Àrea de Promoció Econòmica i Ocupació. Podeu trobar els recursos de la ciutat formatives i d’ocupació per a joves amb o sense la ESO. Podeu entrar fent un clic a sobre la imatge.

 

Què i Per què estudiar a les universitats catalanes?

Amb l’objectiu de facilitar-te la tria dels estudis universitaris, el web Què i per què estudiar a les universitats catalanes? (QPQ) posa al teu abast la informació i les eines necessàries perquè planifiquis el teu futur acadèmic. Tens a la teva disposició totes les dades permanentment actualitzades dels estudis oficials de grau i màster universitari que s’imparteixen a Catalunya.

En aquest web de la Secretaria d’Universitats i Recerca, pots consultar l’oferta formativa en funció del tipus d’estudi, de la branca acadèmica o del municipi on es cursa. També et facilitem que recullis les opcions que més t’interessin en un llibre personalitzat.

Així mateix, pots fer servir el simulador de notes per calcular, d’una forma aproximada, la teva nota d’admissió, per a cadascun dels estudis de grau. Clica sobre la imatge per accedir-hi.

PFI s 2016-2017

Descarregat el document del llistat de PFIs pel curs 2016-2017. pots baixar-los en els documents adjuntats aquí a sota.

Guia PFI centres 1         Guia PFI 2