Xa Jornada de Francès 16/12/2016. Oberta l’inscripció.

Amb l’objectiu de donar impuls a la llengua francesa en els centres de Catalunya, el dia 16 de desembre de 2016 tindrà lloc la Xa jornada de francès, a l’Institut Francès de Barcelona, organitzada conjuntament pel Departament d’Ensenyament, a través de la Subdirecció General de Llengua i Plurilingüisme, i el Service de Coopération linguistique et éducative de l’Ambassade de France, i amb la col·laboració de l’Associació de Professors de Francès de Catalunya (APFC).

A través d’aquesta acció, es vol contribuir a impulsar l’ensenyament i aprenentatge de la llengua francesa en els centres educatius de Catalunya. Durant la Jornada es donaran a conèixer programes institucionals i altres accions destinades a incrementar la presència del francès en els nostres centres i a afavorir-ne l’aprenentatge; s’informarà de les diverses vies per facilitar-ne l’acreditació i es difondran recursos didàctics per a l’ensenyament del francès.

Us adjuntem el programa provisional de la jornada. Si hi esteu interessat, podeu confirmar l’assistència fins al 30 de novembre al cercador d’activitats de l’XTEC amb el codi 9000060542. Tingueu present que les places són limitades i que l’activitat es tancarà en arribar al nombre màxim de participants.

programa-provisional-de-la-jornada-de-frances_2016