Proposta formativa d’anglès curs 2016/17

Aquesta és la proposta formativa de l’anglès de la ciutat per aquest curs:

  • Seminari: Anglès a infantil i primària: Intercanvi d’experiències. Amb la mateixa dinàmica dels darrers cursos, 5 sessions de 2 hores a la tarda gestionat per Dolors Luna i una certificació de 15 hores. Dintre del seminari es treballarà l’expressió escrita i s’inclourà una activitat conjunta de contes encadenats en anglès. Enllaç inscripció a partir 12 de setembre.
  • Acting together primària:Preparació i intercanvi d’experiències del teatre en anglès a primària. Amb 3 sessions de una hora i mitja per organitzar-ho tot (una per trimestre) i on s’inclou també les actuacions teatrals al Barradas. Gestiona per Diego Araque i amb una certificació de 15 hores. Aquest seminari s’encarrega de coordinar i organitzar el teatre i per tant la part oral de l’anglès. Enllaç inscripció a partir 12 de setembre.
  • Acting together secundària:Preparació i intercanvi d’experiències del teatre en anglès a secundària. Amb 3 sessions de una hora i mitja per organitzar-ho tot (una per trimestre) i on s’inclou també les actuacions teatrals, segurament al Joventut. Gestiona per Diego Araque i amb una certificació de 15 hores. Aquest seminari s’encarrega de coordinar i organitzar el teatre i per tant la part oral de l’anglès. Enllaç inscripció a partir 12 de setembre.

Tot i que en principi no l’oferim, deixem oberta l’opció d’obrir un seminari d’intercanvi a secundària si hi hagués prou quòrum.

Els mestres de primària us podeu inscriure a totes dues formacions o només a una de la vostra etapa, en funció de la vostres possibilitats i disponibilitat.

Estem a la vostra disposició per resoldre qualsevol dubte.