Inscripció al XVI Certamen de lectura en veu alta

Si voleu treballar el plaer de la lectura en veu alta amb TOT l’alumnat del vostre centre des de cicle mitjà fins a 4t d’ESO, podeu fer ja la inscripció al XVI Certamen de lectura en veu alta que estarà activa de l’1 al 31 d’octubre de 2019. Penseu que la inscripció es pot tancar abans de la data indicada si s’arriba al nombre límit de places. La inscripció s’ha de fer a la web del Certamen. Us recomanem que abans llegiu atentament les categories del certamen . Voleu impulsar el gust de la lectura a la vostra comunitat educativa?

PUZZLE11.jpg

La lectura i l’escriptura són considerades eines primordials i bàsiques de la resta d’aprenentatges i, per tant, han de constituir un objectiu d’atenció preferent durant tota l’etapa d’educació obligatòria. La dedicació específica a activitats de descodificació lectora no s’haurien de limitar a l’Educació Primària, sinó que hauria de ser un objectiu que es prolongués al llarg de l’Educació Secundària, en la qual les activitats de comprensió lectora haurien de continuar tenint un paper destacat.  

Captura-de-pantalla-2019-07-09-a-las-18.33.26.png

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>