Quarta sessió seminari cultura digital

El passat dilluns dia 9 de març vam realitzar la quarta sessió del seminari de cultura digital de l’Eixample i Horta-Guinardó. En un primer punt vam comentar les últimes novetats educatives que guarden relació amb les tecnologies de l’aprenentatge i la comunicació i vam presentar algunes aplicacions que poden ser útils per fer classes més dinàmiques gràcies a les tecnologies. Entre les aplicacions que vam comentar, volem destacar el CLASSROOMSCREEN 

En un segon punt vam comentar vivencialment algunes experiències d’aula  derivades del seminari de cultura digital 2019-2020. Aquestes experiències han estat recollides i ordenades a través del formulari dissenyat a principi de curs.

En tercer punt, vam comentar les possibilitats de treballar amb streaming i es van suggerir alguns suports per fer-ho. En paral·lel, i enllaçant-ho amb la producció audiovisual, vam presentar la producció de croma o screengreen i vam produir-ne alguns. Podeu veure alguns exemples seguidament.

Per últim, vam continuar i acabar amb el procés de co-creació que havíem començat a la sessió anterior, on els assistents, organitzats per grups, seqüenciaven les competències tecnològiques a l’etapa d’infantil i de primària. Aviat us compartirem els resultats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>