Presentem “CO-EDU – Maletes per a la coeducació”

A mitjans de març del 2020, des del Centre de Recursos Pedagògics de l’Eixample farem la presentació de “CO-EDU, Maletes per a la coeducació”, un nou projecte d’igualtat destinat als docents que treballin amb infants de 3 a 12 anys de tot el districte.

La finalitat del projecte és esdevenir un recurs de coeducació realment pròxim als infants i als docents que ajudi a reflexionar conjuntament i a transmetre valors d’igualtat social entre homes i dones.

El projecte consisteix en un recurs compost 5 maletes amb rodes formades per contes, àlbums, jocs i recursos TAC que obriran tot un món de lectura, joc i experimentació audiovisual infantil als docents entorn a cinc temàtiques de transformació social diferents:

Per què maletes CO-EDU?

  1. Trencant estereotips
  2. Violència zero! 
  3. Sexualitats i gènere!
  4. Diversitat familiar!
  5. Coeducació i audiovisuals

Aquest projecte ha vist la llum gràcies a la col·laboració i suport del Fons del Pacto de Estado contra la Violencia de género, la Generalitat de Catalunya, el Consorci de Barcelona, diferents biblioteques de la Diputació de Barcelona, associacions, llibreries i botigues especialitzades del nostre entorn proper.

Ja podeu fer la inscripció a la presentació o demanar més informació trucant al Centre de Recursos Pedagògics de l’Eixample.