Jornada de formació: La geologia de l’entorn proper com a eina d’aprenentatge

El dAissabte 18 de març va tenir lloc una jornada de formació, emmarcada dins el programa Pallars, educar i emprendre, organitzada per l’EdA de Tremp, el CdA de les valls d’Àneu i el Centre de Suport Territorial al Pirineu de l’ICGC (Tremp). Va estar recolzada també, pel Projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec.

 

Van participar 12 docents de les comarques que integren aquest projecte i els objectius que pretenien assolir eren, entre d’altres: introduir els diferents elements i estructures geològiques bàsiques, identificar els elements geològics de l’entorn proper al centre educatiu (en aquesta edició, de Llavorsí) i valorar el treball de camp com a recurs de suport a l’aprenentatge de les Ciències de la Terra.

A la primera sessió del matí es van efectuar unes presentacions teòriques a càrrec de Irene Borda (INS Pont de Suert), Esther Jimènez (ICGC) i Carles Aguilar (EdA de Tremp). La segona sessió matinal va consisitir en una sortida de geologia urbana per Tremp, guiada per Carles Aguilar (EdA de Tremp) i la sessió de la tarda va ser liderada per Esther Jimenez (ICGC) i va consistir en una sortida de camp pels voltants de Llavorsí, amb activitats pràctiques.

Al següent enllaç trobareu l’enllaç a les activitats de la jornada:

https://goo.gl/photos/MSkNpsY6Kdpbcuzg8

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>