IV Simposi Internacional sobre Història de l’Electrificació a Tremp

Del 8 al 12 de maig es desenvoluparà a Barcelona, a la central de Cabdella i a Tremp la quarta edició del Simposio Internacional sobre la Historia de la Electrificación.

Concretament, el dies10 i 11 de maig tindran lloc diversos actes al municipi de tremp: sessions de treball que tractaran els temes de transferències tecnològiques, modernització, conflictes i moviments socials i l’ectricitat i la vida quotidiana. També s’inaugurarà una exposició de cartografia antiga de les centrals hidroelèctriques i es visitarà la Central Hidroelèctrica de Talarn i l’exposició El Pallars il.lumina Catalunya.

En aquest quart simposi es seguirà considerant els grans conglomerats empresarials que van actuar a Europa i Amèrica, així com les petites empreses que van contribuir de manera decisiva a la electrificació, la generació, transport i distribució de la electricitat, així com les seves conseqüències espacials i socials de la seva intervenció al llarg dels temps.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>