Geolodia’17. Els últims dinosaures d’Europa

El dissabte 6 de maig va tenir lloc la jornada del Geolodia a tot l’estat espanyol. A la província de Lleida es va celebrar amb una sortida de camp per la Conca Dellà i Coll de Nargó per visitar els emplaçaments dels dinosaures que van trepitjar aquestes contrades just abans de la seva extinció, fa 66 milions d’anys.

D’aquesta manera es va fer unes visites guiades al magatzem del Museu d’Isona d’Isona on s’està restaurant 6 vèrtebres del coll de l’últim Titanosaure descobert, el jaciment d’icnites d’Orcau 2, la collada de Faidella (des d’on es va fer una introducció de la història geològica i tectònica de la zona), el Museu Dinosfera de Coll de Nargó i el jaciment d’ous de dinosaures de Pinyes.

La jornada va estar organitzada pel responsables del Projecte Geoparc Conca de Tremp-Montsec i i van col.laborar El Museu d’Isona, L’ICGC, Museu, Dinosfera, Eureka SGN i l’EdA de Tremp.

Va resultar un èxit de participació ja que es van haver d’habilitar dos autors, amb una seixantena d’inscrits.

En aquest enllaç trobareu l’àlbum de fotos de l’esdeveniment: https://goo.gl/photos/w8cd3pa5VjtpQGKT7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>