Festival del Romàntic als castells de frontera

El Festival del Romànic i dels Castells de Frontera, organitzat pel Consell Comarcal del Pallars Jussà amb la col·laboració de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida i els ajuntaments corresponents, us convida a gaudir de la seva tretzena edició amb un programa innovador, atractiu i divers.
En tres d’aquests espais l’EdA de Tremp realitza alguna de les seves activitats.

Al Castell de Llordà , el diumenge 2 de juliol a les 19:00h, tindrem l’ocasió de viure una proposta instrumental i vocal innovadora de música pop-jazz de cambra. La cantant Alba Llibre acompanyada per Xavier Capellas (teclats) i Jordi Bonell (guitarra), ens presenten ‘Underwear’, un disc d’èxit d’atmosfera intimista basat en arranjaments del prestigiós compositor Xavier Capellas de peces modernes conegudes, En aquest concert, en finalitzar l’actuació, hi haurà un tast de vins del municipi.

A l’església romànica de Covet, el diumenge 9 de juliol a les 19:00h, la participació pallaresa d’aquesta edició anirà a càrrec de la Coral d’Isona que interpretarà el programa ‘Cançons d’amor i de pau’ sota la direcció de Lluís Roy. Una oportunitat magnífica per gaudir, en aquest marc incomparable del nostre romànic, d’una selecció molt variada de peces que enalteixen els valors universals de l’amor i la pau a través de la música coral.

A Santa Maria de Mur, el diumenge dia 16 de juliol a les 19:00h,.tindrem el privilegi d’escoltar la formació Auditexaudi, un dels millors cors femenins del país, acompanyat en aquesta ocasió pel baríton Tomàs Maxé i la viola de gamba d’Anna Casademunt. Ens presenten ‘Contrasts’, un programa original que combina la música més antiga de rituals religiosos amb la contemporània del compositor Josep Soler.

El preu dels concerts és de 5€, i hi haurà autocars gratuïts amb sortida i arribada a Tremp.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>