Educació ambiental i territori ós

Els dies 12, 13 i 14 de setembre, va tenir lloc a Torrelavega i Campoo de Suso, a Cantàbria, el Seminario de Educación Ambiental en el marco de los Proyectos Life: educación ambiental y territorio oso.

En aquest seminari van participar les entitats que desenvolupen projectes de reintroducció de l’os a espais naturals de Cantàbria, Astúries, Galícia, Castella i Lleó, i Catalunya. Durant el seu transcurs es van presentar propostes i materials educatius, com l’elaborat per l’empresa Obaga, d’Esterri d’Àneu, en la implantació dels quals, van col.laborar el CRP dels Pallars, el CdA de les valls d’Àneu i l’EdA de Tremp, amb la col·laboració dels mestres de les dues comarques del Pallars.

Així mateix es realitzà una sortida de camp, com a exemple d’un itinerari didàctic, en Campoo de Suso i la visita als centres de interpretació de la Fundación Oso Pardo i del Parque Natutal de la Montaña Palentina.

Fruit d’aquesta reunió ha estat la creació d’una xarxa de treball per al seguiment dels projectes de les diverses entitats participants i futures col.col·laboracions i la posta en marxa d’una pàgina web conjunta amb tots els materials didàctics elaborats, per que puguin ser compartits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>