Allotjament

L’alberg del Pallars està situat a l’est de la població de Tremp, dins del seu casc urbà. Construït sobre uns terrenys que albergaven un antic convent del segle XV, que posteriorment va ser transformat en un centre d’acollida. Més tard va ser utilitzat per a diversos usos municipals (magatzem i calabós). Es va inaugurar com a alberg el març de 2005, formant part de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya (XANASCAT).

albergDividit en 2 edificis, el més gran de construcció recent, disposa d’una gran sala polivalent, que també fa les funcions de menjador.
Les habitacions compartides són amplies i lluminoses de 6 i 8 llits disposats en lliteres, amb armariets individuals. Els lavabos i dutxes són compartits.
L’edifici històric, més petit, alberga les oficines, sala d’estar i jocs i màquines automàtiques expenedores de begudes i snaks.
A les seves instal·lacions també hi podem trobar una àmplia terrassa solàrium.

L’Alberg del Pallars reserva un total de 50 places destinades a l’EdA de Tremp.

El preu de l’allotjament i manutenció  és el previst pel Departament d’Ensenyament. Veure l’apartat de: Inscripcions i quotes

També pot organitzar, a demanda, activitats de lleure fora de l’horari de l’EdA. Els preus d’aquestes activitats cal acordar-los amb l’alberg.

Més informació: Web de la Xarxa Nacional d’Albergs Socials de Catalunya

Localització

Camí Sant Jaume, 28, 25620 Tremp, Lleida   –  Telèfon: 973 65 25 63

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>