Trobades de coordinació

La trobada de coordinació és una jornada adreçada als docents que tenen prevista una estada amb el seu alumnat a l’EdA de Tremp.

En aquesta trobada, a banda de conèixer les instal·lacions de l’EdA i l’alberg de Tremp, es concretarà la planificació de la proposta educativa que cada centre educatiu desenvoluparà durant la seva estada a l’EdA de Tremp.
Tingueu en compte que les estades als Camps i Entorns d’Aprenentatge serveixen per aprofundir aspectes del procés d’ensenyament-aprenentatge que l’alumnat treballa als centres escolars i pretenen desenvolupar aspectes competencials i complementar el currículum que els alumnes reben als seus centres. És per tot això, que creiem que és molt important l’assistència a aquesta jordana.

TROBADA DE COORDINACIÓ CURS 2018-19

 • DATA I HORA:                                                                                                                                                                          Estades: dimecres 5 de setembre de 2018, a les 10:00 hores                                                                                     Sortides: dijous 6 de setembre de 2018, a les 10:00 hores
 • LLOCEpicentre-Centre de visitants. Passeig del Vall, 13. Tremp
 • PROGRAMA:
  10.00   Benvinguda
  10:15:  Presentació EdA de Tremp (oferta educativa, funcionament, …)
  11:00   Visita Instal·lacions: Epicentre i I.C.G.C.
  12:30   Visita alberg de Tremp
  13:00   Panificació estada
  14:00   Dinar (voluntari)