Inscripcions

Per poder realitzar una sortida d’un dia o una estada a l’EdA de Tremp, heu de realitzar el procés d’inscripció que es detalla a continuació.

Passos per a realitzar la inscripció a l’EdA de Tremp

La sol·licitud es farà a través de l'aplicació CAMPS (pestanya INSCRIPCIÓ) de gestió en línia a la qual s’accedeix amb el codi i contrasenya del centre, de la XTEC.

Abans d’omplir el formulari consulteu l’apartat activitats on es descriuen les característiques de cadascuna d’elles.

Per al curs 2021-22, el període d'inscripció és del 10 de maig al 4 de juny.

Un cop finalitzat el període de sol·licituds, cada CdA i EdA farà les assignacions.

Podreu consultar el resultat de les assignacions del 10 al 29 de juny en la mateixa aplicació de gestió de la inscripció, on caldrà acceptar les dates assignades, en el cas que accepteu la data proposada. Si no us va bé aquesta data assignada, poseu-vos en contacte amb l’EdA per tal d’intentar troba-ne una altra de més adient.

L’acceptació de l’estada o sortida es pot fer del 30 de juny al 15 de setembre.

Prèviament a la sortida, o a la trobada de coordinació, ens haureu d’entregar el full d’inscripció definitiva que podreu imprimir des de la mateixa aplicació de gestió de la inscripció (usuari i contrasenya XTEC del centre), on ja hi constaran les vostres dades, o utilitzant els següents formularis, on haureu d’introduir les vostres dades:

És convenient, especialment per les estades, assistir a la trobada de coordinació que es realitzarà durant la primera quinzena de setembre.
Trobareu tota la informació sobre aquesta jornada a l’apartat Preparació de l'estada.

Per a més informació sobre el procés d’inscripció dels camps i entorns d’aprenentatge consultar la següent pàgina web.