Grup 5: Tercera sessió!

Bona tarda a tothom, avui hem fet la tercera sessió del grup 5 i han vingut la Paula, la Júlia, el Mario, el Mohamet, la Noa i la Inés.

En primer lloc ens hem presentat i el Mario i la Paula ens han ensenyat els seus audífons nous.

A continuació hem jugat al Bananasílab. El joc consisteix en treure set síl·labes d’un sac i, amb el mateix ordre, tots els jugadors han d’escriure una frase completa que contingui les síl·labes en l’ordre en què estan a la taula (per exemple, si les síl·labes són TA, EX, COM, LLA, MA, RA, DES, la frase pot ser “TA mare EXplica al COMte una rondalLA mentre MAta la RAta DEScarada”). Un cop fet, hem escrit totes les frases i la resta han puntuat a quines frases donen 3 o 2 punts. La frase més votada ha estat la que han escrit el Mario i el Mohamet: L’obra de la CAsa SEmbla LEnta com les TOrtugues Amagades al MAREsme. La Júlia i la Noa han escrit: La CAsa SEmbla aLEgre perquè TOta estÀ al MAteix carREr. I la Inés i la Paula han escrit: A la CAsa, SEnse LEs TOrrades la MAre no pot fer REs.

Seguidament hem vist un curtmetratge sobre la violència de gènere i hem fet un debat sobre el que ens ha semblat (https://www.youtube.com/watch?v=nuet5WZKe6w). Ha estat molt interessant escoltar les seves reflexions al voltant del tema. 

Finalment, hem jugat a un joc molt divertit que es diu “T’agraden els teus veïns?”. Tracta que els jugadors seuen en cercle. Un jugador es posa dret i pregunta a algú: T’agraden els teus veïns? Si diu que SI, no es mouen i es pregunta a algú altre. Si diu que NO, el que està dret pregunta: A qui vols? I el que està assegut dirà: A algú que porti… (ex. Sabates negres). No pot dir alguna cosa que portin els que té al costat!). Llavors tots els que tenen aquesta peça o característica s’aixequen i canvien els seus llocs. I el que està dret ha d’intentar seure. El que quedi dret és el següent a preguntar.

Els logopedes convidats han estat l’Ariana Fraile i el Fernando Galceran.

Moltes gràcies per venir!

Núria i Erika

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>