Grup 5: Segona sessió!!!

Bona tarda! Avui hem fet la segona sessió del grup 5. Han vingut la Paula L., la Maria, la Júlia, la Irune, la Inés, el Darío, l’Oleguer, el Rubén i el Chano.

En primer lloc ens hem presentat com sempre. A continuació hem vist un curtmetratge titulat “El circo de las mariposas”. És un curt molt interessant i emotiu on hem pogut reflexionar sobre les fortaleses de cadascú front les dificultats personals que van sorgint. Us recomanem que el veieu si no ho heu fet encara! Una de les frases que ha sortit en el debat, ha estat:” Els personatges són com els cucs que ningú no els vol però després fan la metamorfosi i els admiren perquè s’han convertit en papallones”.

Seguidament hem fet un joc cooperatiu de moviment on el sentit de l’audició ha estat el protagonista. El joc consistia en que es feien dos equips on un noi o noia s’havia de tapar els ulls i escoltar les consignes del portaveu per sortejar uns quants obstacles i arribar a la paret contrària de l’aula. Guanyava l’equip que ho feia amb menys temps però no hi ha hagut equip guanyador ja que han empatat.

Finalment hem jugat al Tabú. El joc tracta d’explicar una paraula sense dir aquesta ni altres dues paraules relacionades. Ens ho hem passat molt bé! Us esperem a la propera sessió el 25 de Febrer.

Avui hem comptat amb la companyia del Fernando, logopeda de la Júlia i del Darío. Moltes gràcies Fernando!

Erika i Núria.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>