Grup 5 – Sessió 1: Benvinguts al curs 2019-20

Hola famílies!

Avui hem començat el grup de llenguatge amb els alumnes del grup 5 i han vingut la Maria, la Júlia, el Mario, el Mohammed, la Noa, la Irune i la Inés.

Primer ens hem presentat: El nostre nom, d’on venim, a quina centre anem, quin tipus de sordesa tenim i quin és el nostre logopeda.

Després hem posat a prova els nostres coneixements generals i rapidesa jugant a un trivial virtual que es diu Kahoot.

Per finalitzar, hem fet un joc on ens hem pogut conèixer una mica més. Havíem de trobar alguna persona amb una afinitat com, per exemple, que practiqués algun esport o que tingui els ulls blaus. Després ho hem posat en comú i han sorgit un munt de preguntes i respostes interessants i divertides a les quals haurem de donar resposta en les properes sessions. Com per exemple, per a què serveixen els signes o què vol dir practicar un esport.

Us posem a continuació una fotografia. Ha estat una sessió tan dinàmica i divertida que no ens ha donat temps de fer-ne més!

Ens veiem en les properes sessions!!!

Núria i Erika

 

1 comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>