Grup 4 – Sessió 1: Benvinguts!

Hola famílies!

Avui hem començat amb els nens i nenes de 5è i 6è. Han vingut la Paula, l’Adam, l’Ainhoa, el Roger, la Vinyet, El Muhammad, l’Andrea, l’Olivia, el David i l’Ada.  Ens hem presentat, hem dit el nostre nom, a quina escola anem, quina pròtesi portem i quina logopeda tenim. Com que hi havia de diferents tipus de pròtesis, hem comentat una mica les característiques de cadascuna.

També hem fet un joc cooperatiu molt divertit amb el power point on els nens i nenes han treballat junts per respondre correctament a unes preguntes. Ells s’han ajuntat per equips i s’han posat un nom. Hem rigut i aplaudit molt!

Després hem jugat a trobar companys i companyes que tenen les mateixes aficions o gustos. Hem hagut de preguntar molt als altres fins que hem trobat respostes coincidents! Ho hem posat en comú i hem descobert que hi ha moltes coses que ens uneixen.

Per finalitzar hem comentat quina activitat ens ha agradat més i hem fet propostes per a futures sessions.

Ens ho hem passat molt bé!

  

2 comentaris

 1. Eunice

  Hola!

  Avui he tingut la sort de ser convidada a aquesta primera sessió i m’ho he passat molt bé amb tots i totes. És un grup molt maco.
  Moltes gràcies per convidar-me!!

 2. Adam, Paula i Lydia

  Hola a tothom!

  Som l’Adam, la Paula i la Lydia, estem mirant les fotos i ens han encantat!
  La Paula està contenta perquè ha pogut venir i anima a tots els nens i les nenes a assistir als Grups de Llenguatge.
  L’Adam diu que va ser molt divertit jugar amb nens que no coneixia i són nous.

  Gràcies Núria, Érika i Eunice per fer una sessió tan diver!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>