Grup 4: Tercera sessió.

Bona tarda a tothom! Avui hem fet la tercera sessió del grup 4. Han vingut l’Adam, la Fiorela, el Roger, la Vinyet, la Sara, el Muhammad, la Naiara i el David.

En primer lloc ens hem presentat i hem parlat del Carnaval, de què ens disfressarem, quines consignes fem a l’escola, …

Després hem fet jugat al Tabú, el joc de les paraules prohibides. Hem fet dos equips i un membre d’un equip havia d’explicar una paraula. L’equip contrari havia d’endevinar el màxim de paraules possibles en un temps màxim d’un minut. Al final han acabat empatant els dos equips!

Finalment hem fet el joc del mocador auditiu. Hem jugat amb 4 instruments musicals (el tambor, el xilòfon, les maraques i els plats) i dos nens compartien instrument. Aquests instruments estaven amagats i els nens havien de córrer a agafar el mocador quan sonava el seu instrument. De vegades sortien corrent quan no els tocava, però ha estat molt divertit!

Per acabar han dit quin joc els hi ha agradat més. A la majoria els hi han agradat els dos jocs. També ens han dit altres jocs als que els hi agradaria jugar en les properes sessions que són molt interessants tot i que alguns els haurem de guardar per quan arribi el bon temps i puguem sortir al pati.

Les logopedes convidades han estat la Laura Llorens i la Cristina Jardon.

Moltes gràcies per haver vingut!

Núria i Erika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>