Grup 4: Quarta sessió!

Bona tarda a tothom! Avui hem fet la tercera sessió del grup 4. Han vingut la Fiorela, l’Ainhoa, la Naiara i el David.

En primer lloc ens hem presentat i ens hem posat cadascú un signe de la llengua de signes catalana per expressar el nostre nom.

Després hem fet jugat al Dictat Explosiu! Hem penjat globus a la paret i hem fet dos grups on cada parella tenia un color de globus: verd o vermell. Dins de cada globus hi havia una frase. Els alumnes punxaven un globus i corrien a la taula per dicatar la frase al seu company. Quan ja han punxat tots els globus, han hagut d’ordenar les frases per fer una història. Les dues històries que hem treballat han estat les bibliografies de la Frida Kahlo i la Rosa Parks. Ha guanyat l’equip de la Fiorela i la Naiara!

A continuació, hem fet el joc del submarí. Ens hem col·locat  drets a diferents parts de l’habitació i separats com a mínim un metre els uns dels altres que eren les mines submarines. Una persona anava per l’habitació amb els ulls tapats i havia d’anar d’una punta de l’habitació a l’altra sense xocar, fent de submarí. Si el submarí s’acostava a una mina submarina, la mina havia de dir “pi, pi, pi” per evitar que xoqués.

Finalment hem fet una Batalla de globus i ha estat molt divertit! Cada jugador tenia dos globus lligats a les cames i es tractava de trepitjar el globus del contrincant sense que li trepitgessin el seu. Qui es quedava sense globus estava eliminat. El guanyador ha estat el David!

Per acabar hem segut en cercle, hem recordat els nostres noms i han dit quin joc els hi ha agradat més. La Naiara ens ha explicat un joc que li han regalat els seus pares i també ens han dit altres jocs als que els hi agradaria jugar a la darrera sessió al juny!

Les logopedes convidades han estat la Roser Cadafalch i la Cristina Jardon.

Moltes gràcies per haver vingut!

Núria i Erika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>