Sessió 1- Benvinguts/des (13/10/21)

Hola logopedes i famílies! Per fi hem pogut tornar a fer els Grups de Llenguatge, i us expliquem una mica què hem fet a la sessió del dia 13 d’octubre. En aquesta sessió ens hem convertit en pirates per un dia!

Han vingut la Gara, el Pep, el Jesús, la Mira i la Ivet.

Primer de tot, ens hem presentat. Hem repassat el nostre signe-nom i l’alfabet dactilològic per poder lletrejar les lletres dels nostres noms. També han descobert que un fil unia a l’alumnat i a la psicopedagoga ja que tots comparteixen una sordesa.

Posteriorment, hem après a cantar la cançó “Els pirates” del Pol Petit en català signat (la cantàvem en català amb el suport signat). Al principi sembrava una mica difícil però ho han après molt ràpid i tots i totes ho han fet molt bé! Us deixem aquí l’enllaç a la cançó per si voleu repetir-la algun dia: https://www.youtube.com/watch?v=IRdV_aAlxck

A continuació hem jugat al joc de la bomba i ha estat molt divertit. Hem deixat una bomba al mig de la rotllana i mentre aquesta anava sonant, ens anàvem passant una pilota. Quan ens tocava, havíem d’evocar paraules d’un camp semàntic determinat i si explotava la bomba havíem de tornar a començar amb un camp semàntic diferent.

Per acabar, hem explicat un conte del pirata Barbamec que amaga un secret: “El tresor de Barbamec”.

La logopeda convidada ha estat la Núria Alonso i hem tingut el suport de la psicopedagoga Marta Vinardell. Moltíssimes gràcies per venir!