Grup 3: Tercera sessió

Bona tarda! Avui hem fet la tercera sessió del grup 3.

Aquesta tarda han vingut el Marc, la Claudia, el Nicolàs, la Nina, el Martí, el Luka, l’Ada i la Naiara.

En primer lloc ens hem presentat. El Marc ens ha explicat que se li ha trencat un audiòfon i ara només en porta un. I el Martí ens ha dit que potser li canviaran l’implant i li posaran un que tindrà localitzador gps amb el mòbil!

A continuació, hem fet un joc de memòria seqüencial auditiva que es diu “Vaig anar a comprar” on cada nen/a havia de dir una paraula i el següent havia de dir la paraula del company anterior i afegir-ne una de nova. I així successivament fins que fallessin. Ho han fet súper bé i han demostrat que tenen una gran memòria!

Després hem fet el joc auditiu de les abelles treballadores. Consisteix en què un dels participants ha sortit de l’habitació, mentre els altres triaven un objecte: una paperera, una taula, una cadira, … i el canviaven de lloc. Quan tornava el nen o nena, havia d’intentar descobrir quin era l’objecte que s’havia mogut. Per ajudar, la resta de nens i nenes imitava el soroll de les abelles, augmentant la intensitat si s’aproximava a l’objecte i disminuint si s’allunyava d’aquest..

Tot seguit, hem fet el joc “T’agraden els teus veïns?”. Tracta que els nens estan en cercle. Un jugador s’ha posat al mig i ha preguntar a algú: T’agraden els teus veïns? Si deia que SI, no es movia ningú i havia de preguntar a algú altre. Si deia que NO, el que estava dret preguntava: A qui vols? I el que estava a la rotllana havia de dir, per exemple: A algú que porti sabates negres. No podia dir alguna cosa que portessin els jugadors que tenia al costat! Llavors tots els que tenien aquesta peça o característica canviaven els seus llocs. I el que estava dret havia d’intentar ocupar un dels llocs buits. El que quedava dret era el següent a preguntar.

Per finalitzar, han triat un joc cooperatiu on un nen o nena tenia una carta al front però no la podia veure. Fent preguntes als altres, havia d’endevinar la imatge que tenien al cap. Han estat molt atents i s’han ajudat molt.

Les logopedes convidades han estat la Laura Llorens, la Jessica Albesa i la Cristina Jardon.

Moltes gràcies per haver vingut!

Núria i Erika.

 

1 comentari

  1. Laura Llorens

    Ha estat un plaer poder compartir aquesta sessió amb tot aquest grup. D’aquesta sessió m’emporto una experiència molt interessant on he tingut l’oportunitat de conèixer una mica més cada un dels alumnes i veure que estan plens de ganes d’aprendre, amor i felicitat. Una abraçada i moltes gràcies., fins la propera.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>