Grup 3: Benvinguts al curs 2019-20

Bona tarda a tothom!  Avui hem inaugurat el grup de llenguatge G3 del curs!

Han assistit el Marc, el Pau, l’Alex, la Claudia, el Nicolàs, la Nina, la Paula, el Martí, el Luka, l’Ada i la Naiara.

En primer lloc ens hem presentat i hem dit el nostre nom, el signe (qui el tenia), l’escola, la logopeda i les pròtesis. El Luka ens ha explicat una notícia: s’ha trencat dos ossos del braç fent gimnàstica artística.

Després hem fet un joc en el que hem hagut d’ escriure quina és la nostra peli preferida, el nostre menjar preferit, el que menys ens agrada… i hem fet grups amb els companys/es que teníem la mateixa resposta.

Amb aquests grups hem fet un joc cooperatiu en el que un nen/a ha fet de model i ha hagut de seguir les instruccions de la resta del grup, que tenia una foto d’una persona en una postura determinada. El grup ha anat valorant si el model adoptava la postura correctament o si l’havia de corregir.  Per no dir-ho tothom a la vegada,cada grup ha tingut un portaveu.

Finalment hem escoltat un conte sobre un gat molt especial. El conte es diu: El meu gat és el més bèstia, de Gilles Bachelet.

Us adjuntem algunes fotografies de la tarda! Ens veiem a la propera sessió! Moltes gràcies per venir!

Erika i Núria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>