Grup 2: Quarta sessió.

Bona tarda! Avui hem fet la quarta sessió del grup 2.

Aquesta tarda han vingut la Ivet, la Karina, el Jesús, la Faustina, la Mira, la Gara i la Júlia.

En primer lloc ens hem presentat. A continuació hem fet un joc cooperatiu on un nen o nena tenia una carta al front però no la podia veure. Fent preguntes als altres, havien d’endevinar la imatge que tenien al cap. Han estat molt atents i s’han ajudat molt.

Després hem fet el joc del gat i el ratolí. Un nen o nena feia de gat, un altre de ratolí i la resta ens hem posat en cercle agafats de les mans. El gat havia d’atrapar al ratolí i els que estàvem a la rotllana podíem ajudar al ratolí perquè no fos atrapat.

Per finalitzar, hem escoltat el conte “Barbamec i les gavines” que tracta d’un pirata al que li agrada molt l’aigua però com que no sap nedar, prefereix banyar-se sol. A partir d’aquí hem estat parlant de si els agrada anar a nedar a la platja o a la piscina i de les activitats extraescolars que fa cadascú.

Les logopedes convidades han estat la Fina Garcia i l’Alícia Hernández.

Moltes gràcies per haver vingut!

Núria i Erika.

2 comentaris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>