Grup 2: Cinquena sessió.

Bona tarda! Avui hem fet la cinquena sessió del grup 2.

Aquesta tarda han vingut la Ivet, el Pep, la Karina, l’Ismael i la Gara.

En primer lloc ens hem presentat i l’Ismael ens ha donat una notícia: demà és el seu aniversari! També hem recordat quin és el nostre signe-nom de la Llengua de Signes Catalana. A les fotos veureu quin és el de cadascú.

A continuació hem fet el joc del telèfon. Ens hem col·locat tots en fila, d’esquena i d’un en un, hem hagut de passar un missatge i al final comprovàvem si ens havíem equivocat o ho havíem fet bé. Ha estat molt curiós veure com potser al mig de la cadena es diluia el missatge però al final acabava arribant perfectament. Ens ho hem passat molt bé!

Després hem explicat el conte: “L’os desastrós, la peixera”. Han estat molt atents i han participat activament. Hem anat fent inferències sobre com continuaria el conte i n’han endevinat unes quantes!

Per finalitzar, hem fet un mural a partir dels elements del conte. Cada infant ha escollit allò que volia dibuixar i ha quedat molt bonic! El penjarem al passadís del CREDA perquè el pogueu veure el proper dia.

Ens veiem a la darrera sessió al juny!

Moltes gràcies per haver vingut!

Núria i Erika.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>