Experiència formativa- Química en context: desenvolupar competències al BatxilleratExperiència formativa en la qual es donaran a conèixer activitats del projecte Química en context, i es refexionarà sobre els canvis en la manera de treballar a l’aula a partir dels contextos com fil conductor del projecte i punt de partida dels aprenentatges.


Centre: Institut
Format: Formació d'equips de centre
Àrea de coneixement: Científic
Convocada Inici:18/11/2021   Final:30/05/2022

Realització d’activitats del projecte Química en context per exemplificar el treball per competències al Batxillerat.
Acompanyament del professorat interessat en conèixer, realitzar i reflexionar sobre activitats del projecte. Orientacions per a la implementació dels materials del projecte Química en context i reflexió sobre els resultats de la implementació.

Objectius

Apoderar el professorat de batxillerat de química del centre per treballar la química en el marc de les competències i les activitats i unitats didàctiques del projecte Química en context, i l’adaptació d’aquestes activitats.
Específicament:
– afavorir l’intercanvi d’experiències entre el professorat participant
– promoure la col·laboració entre el professorat per a la resolució de problemes i dificultats que vagin apareixent i en l’elaboració de preguntes d’avaluació competencials de química en context
– compartir el feedback de la utilització a l’aula d’activitats del projecte, d’unitats senceres o dels materials de tot un curs

Recursos relacionats

Projecte Química en context

Data d'incorporació: 10/09/2021