Disseny i construcció amb fabricació digital d’una smart cityUs presentem l’experiència d’aprenentatge Disseny i construcció amb fabricació digital d’una smart city. Aquesta experiència i els seus materials fan una proposta didàctica multidimensional contextualitzada en el marc de les ciutats intel·ligents. Sota aquest concepte es treballen les aportacions de la tecnologia en la gestió eficient d’una ciutat per tal de reduir el consum energètic, millorar la circulació viària, millorar la gestió de residus, entre d’altres.


Centre: Institut i Institut-Escola
Format: Formació d'equips de centre
Àrea de coneixement: Tecnològic
Convocada Inici:09/11/2021   Final:01/03/2022

Us presentem l’experiència d’aprenentatge Disseny i construcció amb fabricació digital d’una smart city. Aquesta experiència i els seus materials fan una proposta didàctica multidimensional contextualitzada en el marc de les ciutats intel·ligents. Sota aquest concepte es treballen les aportacions de la tecnologia en la gestió eficient d’una ciutat per tal de reduir el consum energètic, millorar la circulació viària, millorar la gestió de residus, entre d’altres.

Objectius

● Proporcionar eines i recursos tècnics per dissenyar activitats inclusives en el marc de la fabricació digital i el control digital de dispositius.

● Proporcionar estratègies didàctiques per al treball col•laboratiu i integrador.

Data d'incorporació: 10/09/2021