Càpsula 8 – SonorArt. Laboratori MusicalEn  aquesta càpsula SonorArt. Laboratori musical explorarem la relació de la música amb altres disciplines.


Nivell: Batxillerat Cicle inicial Cicle mitjà Cicle superior Infantil Primària Ensenyaments de règim especial Internivells Secundària Obligatòria
Format: Activitats Curs Materials
Àrea de coneixement: Artístic Tecnològic

Imatge: Foto de Stas Knop de Pexels

Creador de la càpsula original i virtual: Rubèn Satorra.

En  aquesta càpsula SonorArt. Laboratori musical explorarem la relació de la música amb altres disciplines. Més  enllà de la influència que la música té en la història, la literatura i l’art, la connexió entre la música i la ciència es concreta en l’anàlisi de les propietats del so, les ones sonores, les freqüències, el volum, la duració, el timbre, etc. Us proposem aprendre de manera pràctica les possibilitats didàctiques de Chrome Music Lab.

Objectius

  • Conèixer les diferents possibilitats d’aplicació pedagògica que ofereix el recurs ChromeMusicLab.
  • Estimular la curiositat amb propostes que parteixen de l’àmbit digital , sonor i visual. 3. Analitzar des d’una perspectiva conceptual les diferents produccions artístiques treballades. 
  • Dissenyar i realitzar composicions visuals, sonores i gestuals senzilles que representin idees, emocions i experiències. 
  • Relacionar les propostes didàctiques proposades amb altres camps i àmbits del coneixement.
Data d'incorporació: 28/04/2021