Càpsula 7 – Representació MatARTicaRepresentem de forma artística els coneixements d’àmbits diferents (matemàtic, artístic i social) i els connectem entre ells i amb la cultura del benestar.


Nivell: Batxillerat Cicle inicial Cicle mitjà Cicle superior Infantil Primària Adults Ensenyaments de règim especial Internivells Secundària Obligatòria
Format: Activitats Curs Materials
Àrea de coneixement: Artístic Matemàtic

Imatge: Photo by Oleg Magni from Pexels.

Creador de la càpsula original i virtual: Lluís Mora

Els coneixements perdurables són aquells que tots hauríem d’incorporar al nostre bagatge cultural. El que proposem en aquesta càpsula MatARTica és representar aquests coneixements perdurables de 3 àmbits diferents, matemàtiques, expressió artística i cultura i societat, de diverses maneres, i amb l’ajut de formes, bi o tridimensionals, estàtiques o en moviment. I així visualitzar també les múltiples relacions que existeixen entre aquests i que poden quedar amagades. A més a més, atesa la importància de la cultura en el benestar de les persones, ho connectarem amb els ODS 3 i 4.

Objectius

  • Explorar la càpsula per veure documentació i tasques a realitzar.
  • Identificar idees rellevants de  Matemàtiques i associar-les a imatges diverses.
  • Relacionar fotografies amb coneixements perdurables de matemàtiques i explicar els criteris seguits per fer-ho.
  • Explorar i relacionant nous àmbits,
  • Relacionar i mostrar en forma de document quins  continguts perdurables dels altres àmbits de la  càpsula es poden connectar amb les fotografies de la 
  • Seleccionar un coneixement perdurable d’un àmbit i relacionar-lo amb, com a mínim, un coneixement perdurable dels altres dos àmbits i representar  aquesta situació amb un llenguatge artístic.
Data d'incorporació: 29/04/2021