Eixos Transversals d’Innovació Pedagògica

Catàlegs

Per a la millora del Projecte Educatiu del Centre
DESTINATARIS: Centres educatius

En aquest catàleg us oferim experiències formatives i recursos pedagògics perquè pugueu iniciar processos de canvi profunds i sostenibles en les pràctiques d’aprenentatge del vostre centre, a través de la construcció d’Eixos Transversals d’Innovació Pedagògica que singularitzin el vostre projecte educatiu.
Podreu seleccionar les experiències d’aprenentatge o recursos pedagògics més adequats, en funció dels vostres objectius d’aprenentatge com a centre. El catàleg s’organitza de la següent manera:

  • EIXOS TRANSVERSAL D’INNOVACIÓ PEDAGÒGICA (ETIP): A cadascun dels ETIPs trobareu una presentació general i els elements més adequats en funció dels vostres objectius.


LA LITERATURA, UN TRESOR PER DESCOBRIR I PER DESCOBRIR-NOS

Experiències de formació i recursos pedagògics per descobrir les implicacions que té la literatura a la vida de les persones, la societat, l’educació i el món.

MEDI PER UN FUTUR POSSIBLE

Ajudar a desenvolupar una mirada crítica i un compromís personal en la defensa del medi, la conservació del patrimoni natural i cultural i la cerca d’una societat més justa.

PARAULES PER CONSTRUIR PENSAMENT I COMUNICAR

La paraules ens permeten construir pensament, estructurar els coneixements i comunicar-nos. Anem construint el món i compartint-lo a partir de les nostres interaccions, dels nostres escrits, de les nostres paraules.