Experiències formatives, recursos i eines conceptuals per a impulsar
la innovació pedagògica en l’àmbit educatiu

Activitats de Formació CESIRE – Primer Trimestre – Curs 2021-2022

Activitats de formació en obert que ofereix el CESIRE per al primer trimestre del curs 21/22.

Us presentem les activitats de formació en obert, adreçades a la comunitat docent i als centres educatius, que oferim al CESIRE aquest primer trimestre. Us hi podeu inscriure des del 13 fins al 26 de setembre.

Tenim també previstes activitats de formació per a la resta del curs, de les quals us anirem informant més endavant.
Si voleu estar al cas de totes les nostres novetats, us convidem a subscriure-us al nostre web. També podeu seguir les notícies a Twitter o al canal de Telegram.

Esperem la vostra participació!
Llegeix més»

El volcà de La Palma ha entrat en erupció

L’erupció del volcà de l’illa La Palma és una oportunitat d’aprenentatge per a comprendre fenomens geològics a partir d’un fet impactant. Algunes de les preguntes que ens podem plantejar són:

* Per què es van produir els terratrèmols previs?
* En què consisteix l’erupció?
* És el mateix la lava que el magma?
* Quin efecte tindrà en el paisatge i en la vida dels habitants de l’illa?… Llegeix més»

Estrenem nou projecte i nou web!!

Aquest curs, al Centre de Recursos Específics de Suport a la Innovació i a la Recerca Educativa (CESIRE), iniciem una nova etapa amb el propòsit d’acompanyar la comunitat docent i els centres educatius en la recerca de l’aprenentatge amb sentit. 
Tot l’equip hem treballat per donar forma a un projecte que s’ajusti a les necessitats actuals del nostre sistema educatiu tot oferint, com sempre, un suport de qualitat.

Estrenem nou web! Quan hi entreu veureu com és aquest nou projecte CESIRE, que també us anirem presentant a través del nostre butlletí i de les xarxes socials: a Twitter a @cesirecat o també al nostre canal de Telegram, al qual us podeu subscriure.… Llegeix més»