Publicacions

NOVETATS:

Hem penjat els PDF del Material del professorat de les següents activitats, per tal de facilitar-vos la feina: Les ciutats romanes, L’amfiteatre, La muralla romana (2), El Fòrum Provincial. El Pretori, El món de la mort. La necròpolis, La torre dels Escipions, La vil·la dels Munts, El legionari. Soldats romans retallables, El mite d’Hipòlit (1), Tàrraco arriba a l’escola.

Esteu atents i atentes que aviat n’anirem penjant més.

NOVEDADES:

Hemos colgado los PDF del Material del profesorado de las siguientes actividades, para facilitaros el trabajo: Las ciudades romanas, El anfiteatro, La muralla romana (2), El Foro Provincial. El Pretorio, El mundo de la muerte. La necrópolis, La torre de los Escipions, La villa de los Montones, El legionario. Soldados romanos recortables, El mito de Hipólito (1), Tàrraco llega a la escuela.

Estad atentos y atentas que pronto iremos colgando más.

NOVETATS:

Hem penjat els PDF del Material del professorat de les següents activitats, per tal de facilitar-vos la feina: Les ciutats romanes, L’amfiteatre, La muralla romana (2), El Fòrum Provincial. El Pretori, El món de la mort. La necròpolis, La torre dels Escipions, La vil·la dels Munts, El legionari. Soldats romans retallables, El mite d’Hipòlit (1), Tàrraco arriba a l’escola.

Esteu atents i atentes que aviat n’anirem penjant més.

Tàrraco a l’època Romana

Tarragona Medieval

Tarragona Urbana

Tarragona Industrial

Tarragona Marítima