Activitats

Les activitats del Camp d’Aprenentatge van adreçades a tots els alumnes d’ensenyaments no universitaris: educació infantil, educació primària, educació secundària, batxillerat i cicles formatius. La sol·licitud de les activitats s’haurà de fer entre els dies 15 i 31 de maig del curs anterior al demandat.

TIPOLOGIA DE LES ACTIVITATS

1. ACTIVITATS PER REALITZAR EN EL PROPI MONUMENT O INDRET

1. A) ACTIVITATS GUIADES

Activitats conduïdes pel personal del CdA. Les identificareu amb  (G).

PREU: 3€ per alumne/a. Presteu atenció a aquelles que, a més, compten amb una entrada al recinte.

1. B) ACTIVITATS AUTÒNOMES

Facilitem el material didàctic escrit que es troba penjat com a PDF en la nostra pàgina web en l’apartat de Publicacions i la gestió de les activitats. El personal del CdA no acudeix en la seva realització, per tant el seu desenvolupament és a càrrec dels tutors i/o professors del centre.

PREU: Són  activitats gratuïtes. Les identificareu amb (A).

2. ACTIVITATS A L’ESCOLA

2.A) ACTIVITATS DE PRÉSTEC

El CdA compta amb diverses activitats de préstec, és a dir, aquelles activitats que es realitzen al centre amb el material didàctic deixat pel CdA per un període pactat d’una o dues setmanes. Aquest material s’ha de recollir i retornar al CdA. consta d’1 o 2 baguls, amb les reconstruccions d’instruments necessàris, sobre la temàtica dels jocs, l’ alimentació i el vestuari.

Aquestes activitats les identificareu com (Bagul-escola).

PREU: 50€ la setmana.

2.B) ACTIVITATS DESENVOLUPADES PEL PERSONAL DEL CdA.

 Us proposem realitzar aquestes experiències didàctiques dins de l’horari escolar i als espais del vostre centre, per tant, sense que us hàgiu de desplaçar, amb el conseqüent estalvi de transport i de temps. El CdA posa a la vostra disposició el material didàctic (objectual i escrit) bàsic per a dur a terme l’activitat triada,  amb una metodologia activa i participativa.

Identificareu les activitats amb (Escola)

PREU: 3€ per alumne/a.

3. ACTIVITATS DESENVOLUPADES A LES AULES DEL CdA.

Aquestes activitats es portaran a terme a les aules del Camp d’Aprenentatge de Tarragona conduïdes pel professorat del CdA al Complex Educatiu (Autovia de Salou s/n,  43006  Tarragona).

PREU: 3€ per alumne/a.

4. ACTIVITATS ON-LINE

Aquí trobareu algunes activitats interactives, que podeu usar com a treballs posteriors, amb un caràcter lúdic: làmines per pintar, personatges per vestir…

PREU:  Gratuït.

5. ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES

Aquest apartat inclou materials dirigits a alumnes d’Educació Primària sobre temàtica romana que permeten una realització senzilla, amb orientacions didàctiques pertinents. A més, hi hem penjat els cartells de Tàrraco Viva, així com les activitats proposades sobre ells.

PREU:  Gratuït.

 

Trobareu l’oferta de les activitats distribuïdes en els 5 blocs, al lateral dret d’aquesta pàgina:

Blocs d’activitats:

– Tarragona a l’Època Romana

– Tarragona a l’Època Medieval

– Tarragona Urbana

– Tarragona Industrial

– Tarragona Marítima

Quan cliqueu damunt de les activitats hi trobareu un tota la informació:  les particularitats i instruccions de l’activitat, normes, horaris, preus…

 

6. TALLERS COMPLEMENTARIS

Si alguna estada desitja tallers complementaris de 18 a 20h o de 21 a 23h, es poden posar en contacte amb apren.tarragona@gmail.com . Uns professionals autònoms de formació gestionen diverses activitats lúdiques per als alumnes de diferents edats.

 

VALORACIONS DE LES ACTIVITATS

Pots valorar les diferents activitats, mitjançant el formulari d’enquestes, a través d’aquest enllaç:

Per a entrar a la pàgina que us permet respondre a les activitats, heu de posar com a usuari: CdA i com a password: cda.  A continuació, heu de triar l’activitat o les activitats que heu realitzat al llarg del curs i valorar-les segons el vostre criteri. Us agraïm la vostra col·laboració en respondre-les, ja que la vostra opinió ens serveix per a seguir millorant.