RàdiObagues

L’objectiu principal del nostre projecte de ràdio és aconseguir a través d’aquest mitjà i emprant diferents tipologies del llenguatge oral, un element de síntesi i resum de les experiències i aprenentatges duts a terme durant l’estada.

Com ho treballem?

Per tal que el document final reflecteixi de la manera més fidedigna el desenvolupament de l’estada i en sigui un bon resum, el document d’àudio ha de donar respostes a les preguntes i hipòtesi de treball que els centres ens heu fet arribar en la preparació prèvia de l’estada.

 L’objectiu és que aquestes respostes hagin estat apreses pels alumnes durant l’estada. Tot això per mitjà del guió ho adaptarem al llenguatge radiofònic, el qual serà el fil conductor dels enregistraments.

Partint d’un guió previ prou flexible per tal que sigui fàcilment adaptable a les característiques i interessos particulars de cada estada, volem aconseguir programes de curta durada que reflecteixin la dinàmica pròpia del CdA, dels talles i activitats d’una estadacop editats els programes seran la base de l’activitat de cloenda del darrer dia de l’estada al CdA i un material que el centre podrà disposar per a utilització posterior.

Procés – desenvolupament de l’activitat

  • Elaborant una tria de bones preguntes.

  • Les preguntes ens poden servir per fer el guió del programa de radiObagues. La durada de l’arxiu d’àudio no serà superior a 4 minuts.

  • Els professors disposaran de gravadores per enregistrar els relats durant d’estada.

  • El darrer dia de l’estada, els relats enregistrats -degudament seleccionats per part dels professors-, s’incorporaran a la maqueta de radiObagues

  • L’arxiu ja estarà a disposició dels centres, així com tot l’enregistrament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>