#Coneix el riu

Aquí us deixem una pàgina web per a que podeu conèixer de primera mà els diferents ecosistemes de les zones humides situades prop d’algun riu. En aquest cas parla sobre el riu Ter, però es pot perfectament extrapolar a altres rius, com en el nostre cas… l’Ebre.

En aquesta web del museu del Ter hi trobareu un conjunt de recursos educatius amb informació dels sistemes aquàtics: rius, riberes y zones humides. Us permetrà conèixer i estudiar la biodiversitat d’aquests ambients, la seva importància i la necessitat de la seva conservació i millora.

Especialment volem destacar l’apartat “d’ocells” ja que expliquen les seves migracions i si cliqueu al damunt de cada un podreu escoltar el seu cant. A nosaltres ens agafa un xic de melancolia haver de fer-ho a través de la web perquè durant les nostres estades i sortides que realitzem al camp d’aprenentatge, sempre estem en contacte amb les aus del Delta, però ens servirà per aprendre molt més sobre elles i així quan podrem tornar a la normalitat, de ben segur que ho disfrutarem molt més. Si cliqueu a la següent imatge us portarà a la seva pàgina web, no us ho perdeu:

 

#joemquedoacasa