Blocs preparació estada (ESCOLES)

A partir del curs 2015-16, la preparació de l’estada per al cicle superior de Primària es realitza a través de blocs externs creats per a poder fer i compartir les diferents tasques. Durant la trobada de coordinació inicial, i durant tot el Moment 1 de preparació de la vostra estada, es pot anar modificant el contingut d’acord amb les indicacions que ens proporcioni cada centre, de manera que les activitats a realitzar abans de la vostra estada es poden adaptar i modificar. Només cal que ens ho feu saber.

Cada centre té un bloc propi on anar penjant les diferents tasques de preparació i les posteriors que dugui a terme un cop finalitzada l’estada al CdA.

Blocs d’exemple
Primària
Secundària
Batxillerat i CF

Si voleu ampliar la informació,  trobareu unes propostes molt més desenvolupades a una plataforma Moodle. Podeu entrar al Moodle corresponent com a convidat, allà hi ha tot un seguit de propostes per a fer una bona preparació de l’estada, tant pel  coneixement del Berguedà i de l’entorn on fareu l’estada , com  per adquirir tot un seguit de  coneixements previs, útils pel desenvolupament  de les activitats que fareu durant l’estada.

Per entrar al Moodle, cliqueu sobre l’enllaç pertinent segons el nivell:

CS           http://odissea.xtec.cat/course/view.php?id=3202

S’obrirà una pàgina d’Odissea, entreu com a convidat. Us haureu de saltar totes les alertes de seguretat, va insistint que us porta a un lloc no segur, aneu dient que hi voleu anar, no hi ha cap perill, és el Moodle del Camp, allotjat al servidor Odissea de la XTEC. (Si clicant directament l’enllaç no funciona, caldrà que obriu una pàgina nova al navegador, seleccioneu l’URL i l’enganxeu directament a la barra del navegador).