Activitat: Projecte compartit

Activitat destinada als centres educatius de la comarca del Berguedà.

Des del Camp d’Aprenentatge animem a les escoles i instituts de la comarca a treballar plegats en la creació i desenvolupament de projectes compartits. Es tracta d’una modalitat de treball dels Camps i Entorns d’Aprenentatge on treballem conjuntament amb els centres educatius de l’entorn i els seus equips docents per tal de portar a terme projectes de més llarga durada.

El Cda de l’Alt Berguedà des dels seus inicis que ha vetllat per portar a terme activitats amb els centres de la comarca, compartint el disseny de les activitats i creant materials especifícs per a portar-los a terme. Els centres que tinguin alguna proposta en aquest sentit es poden adreçar a nosaltres per portar-la a terme.

La temàtica d’aquests projectes ha de centrar-se en algun aspecte de la comarca del Berguedà, del seu entorn, patrimoni o municipis. Durant el desenvolupament del projecte treballarem conjuntament amb els centres desenvolupant diferents fases: de creació, de temporització, de desenvolupament i d’avaluació. Aquests projectes poden suposar una col·laboració de més llarga durada entre el centre i el CdA, i requeriran de reunions de coordinació i seguiment al llarg de les diferents fases del disseny i implementació.

Si teniu propostes per desenvolupar, no dubteu a proposar-nos-les i junts posarem fil a l’agulla!