Material complementari

 

JClic x treballar la COMARCA WEB COMARCA
 
 
 
 
El treball que presentem és fruit dels temps. Ja era hora que després de tants anys treballant amb paper, poguéssim disposar d’una edició electrònica del nostre projecte Coneguem la comarca del Baix Penedès, elaborat pel Grup de Ciències Socials.

Aquesta web segueix l’esquema del treball dels alumnes de 4art., però és una mica més breu i possibilita el treball posterior, la impressió de mapes, el treball amb les imatges o els textos,…

És una web oberta, susceptible de ser modificada i ampliada, necessàriament inacabada sempre, perquè la realitat humana és variable cada dia, però precisament això és el que li dóna vitalitat a una pàgina electrònica. La facilitat per anar-la adaptant està més a l’abast que amb la publicació d’un llibre. Voldríem que sempre que vulguéssiu comentar qualsevol aspecte us poséssiu en contacte amb nosaltres a través del Centre de Recursos.

És una versió Beta. Per tant us demanem que, si utilitzeu aquest material amb els vostres alumnes, ens digueu si heu tingut algun problema i/o el què es podria millorar.
Podeu fer sevir l’apartat de COMENTARIS (a sota) o escriure un correu a 
CRP del Baix Penedès
<crp-baixpenedes@xtec.cat>
 
Gràcies per la vostra col·laboració.
Aquest material ha estat elaborat per:
Lídia Alfonso Medrano
Francisco M. Sánchez Guerrero
                                   webcanguera
                                            web elaborada per Carme Anguera
                                             (cliqueu a la imatge per veure-la)
                                                         darrerabp