42a Escola d’Estiu MEM

42a Escola d’Estiu MEM

 

Ja tenim aquí les propostes per a la 42a edició de l’Escola d’Estiu del Moviment Educatiu del Maresme, us adjuntem el cartell i l’enllaç on hi trobareu tota la informació: www.memcat.org.

Un any més, des del MEM apostem per compartir amb vosaltres uns dies d’estiu de formació. La realitat sanitària del curs passat ens va portar a reinventar el format que havíem compartit sempre, que era la presencialitat. Una de les característiques que sempre ens ha identificat és la proximitat i familiaritat de la primera quinzena de juliol, així que, intentant mantenir al màxim la nostra essència, us proposem un seguit d’activitats programades de l’1 al 9 de juliol. Amb la novetat que, si la situació ens ho permet, farem una cloenda presencial la tarda del 9 de juliol.

Ja són 42 edicions plegades i aquesta vegada el nostre objectiu és EDUQUEM AMB UN SOMRIURE i, com no podia ser d’una altra manera, avancem reinventant-nos per tal d’adaptar-nos a les circumstàncies excepcionals que estem vivint i que ens fan anar cap a una nova realitat.

Us oferim 15 cursos de 30 hores que desitgem que, com sempre, siguin atractius per vosaltres.

L’oferta formativa d’enguany continuarà essent en línia, com el curs passat, amb unes hores de connexió diària per seguir el curs, tenir contacte amb el formador/a, els assistents i poder realitzar treballs virtuals en línia.

Com és habitual, trobareu a la nostra web cursos adreçats a totes les etapes educatives, des de 0-3 anys fins a adults, així com cursos per totes aquelles persones que treballen amb menors, sigui des de l’àmbit socioeducatiu, del lleure, per l’acompanyament, etc…

 

L’import de la inscripció és 60€ per a les persones associades al MEM o als altres Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i 70€ per les no associades.