Visualitzador de documents L-1n d’ELMO

Aquest visualitzador incorpora les possibilitats d’una videocàmera, una càmera de fotos i el clàssic projector.

Aquesta aparell és del fabricant ELMO, inventor del primer visualitzador digital, anomenat també “càmera i/o lector de documents”.

El visualitzador és capaç de capturar i mostrar en temos real tota mena de documents i imatges des del mateix original. A més, el projector, gràcies a la seva càmera a 20 frames per segon (fps), projecta vídeo en directe de qualsevol activitat, des d’una reacció química o un experiment de física, fins a capturar la imatge a través del visor d’un microscopi.

Inclou un focus LED de baix consum que té la finalitat d’il·luminar en aules a les fosques. la imatge objecte de la projecció i incorpora un sistema de control automàtic de lluminositat que permet ajustar-se a qualsevol tipus de condicions lumíniques. El dispositiu disposa, també, d’un zoom òptic de 5.2 augments motoritzat amb focus automàtic que li permet centrar-se en qualsevol detall dintre d’una zona de captura entre 94 x 71 mm. (mínim) i 426 x 317 mm. (màxim).

Per a visualitzar les imatges recollides, el visualitzador, L-1n ha de connectar-se a un ordinador o directament a un videoprojector, i poder compartir així textos en gran format, les imatges de l’alumnat…

S’inclou a més una ranura de targetes de memòria SD per emmagatzemar fitxers.

El visualitzador L-1n està disponible en préstec en el CRP del Servei Educatiu Baix Llobregat-6.