Galeries Notebook

Les “galeries” són agrupacions d’imatges i textos que tenen com a principal objectiu facilitar l’elaboració d’activitats d’aprenentatge.

Comarques de Catalunya. Aquesta galeria consta d’un mapa comarcal de Catalunya amb el nom de les comarques i les capitals comarcals, de dos mapes comarcals muts i del nom de les 41 comarques i de les 41 capitals.

Pentomino. Galeria que inclou les dotze figures geomètriques diferents (pentominos) que es poden realitzar amb cinc quadrats units pels costats. Aquest material permet crear activitats per a treballar les figures geomètriques planes, les relacions geomètriquesi les transformacions geomètriques del pla.

Llista d’obres pictòriques de les PAU. Galeria que inclou el conjunt de pintures que poden aparèixer a les proves d’accés a la
Universitat.

Tangram. Galeria que inclou les set peces (tan) obtingudes de la descomposició d’un quadrat i que formen aquest trencaclosques d’origen xinès. La seva combinació permet obtenir nombroses figures.

Compendi de bestiari. Col·leció d’imatges sobre el bestiari en el seu sentit més ampli, des del bestiari medieval fins aquelles figures que apareixen en obres literàries com “El senyor dels anells” o les novel·les de Harry Potter, passant pel bestiari festiu català o les imatges de bèsties presents en la publicitat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>