I1 – Àlbums il·lustrats per a educació infantil i cicle inicial

1albumsSelecció d’àlbums il·lustrats per a l’alumnat d’educació infantil i cicle inicial d’educació primària, agrupats en dues maletes. D’aquesta manera, conjuntament amb la maleta d’àlbums de Kalandraka, el servei educatiu intenta donar resposta a la demanda que es fa des dels centres d’aquests materials.

A cadascuna de les maletes s’hi combinen àlbums que han esdevingut clàssics: com El ninot de neu, Guji Guji, La talpeta que volia saber qui li havia fet allò en el cap, Finn Herman o La poma vermella amb altres que permeten treballar aspectes tan complexos com la resolució de conflictes (¡Así fue! ¡No, fue así! ¡No, así!), la mort (No és fàcil petit esquirol!) o les pors (Jo mataré monstres per tu).

D’alguns d’aquests títols en podeu trobar la proposta didàctica al dossier “Els il·lustrats: una descoberta, diverses veus”.

Els títols que s’inclouen a la primera maleta I1 – Àlbums il·lustrats per a cicle inicial els podeu consultar aquí:

| Descarregueu la llista |

Els títols de conformen la segona maleta són:

| Descarregueu la llista |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>