Youtubers docents: el portal de vídeos editats per docents i en llengua catalana

Youtubers Docents és una iniciativa del docent i activista digital Pau Font. Aquest  projecte aplega canals de professors dels Països Catalans que ofereixen continguts formatius a través de Youtube i en el nostre idioma. El web està estructurat per diferents nivells educatius (infantil, primària, secundària, batxillerat, formació professional i universitat) i per àrees o matèries, fet que en facilita la cerca que també disposa d’una opció avançada.

Pau Font anima els docents a compartir els seus coneixements a través de la plataforma de Youtube perquè “tenim molts alumnes tot el dia mirant el Youtube, normalment foteses, i en canvi nosaltres com a educadors no hi som“. Els docents que encara no apareixen en aquest web i ho volen fer a posar-se en contacte amb l’impulsor i també s’explica, per aquell professorat que es vulgui iniciar, com fer un canal de Youtube i com s’hi poden enregistrar vídeos.

|Accés a Youtubers Docents|

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>