Sant Jordi 2020, quatre propostes per viure la diada

El Servei de Suports i Recursos Lingüístics i el Programa de Biblioteques Escolars del Departament d’Educació, amb motiu de l’any Rodari, presenta un recull de propostes per fomentar la lectura i l’escriptura per Sant Jordi, en temps de confinament. El grup d’animació Ambaukatunàbia oferix una sèrie de recursos didàctics relacionats amb la llegenda perquè els pugueu utilitzar per treballar la diada de Sant Jordi, amb l’objectiu que els infants aprenguin la llegenda de manera lúdica.
Llibreries obertes, és una proposta solidària per ajudar les llibreries que a causa del tancament per la crisi sanitària del COVID-19. 703 llibreries us proposen que compreu els llibres ara i els recolliu un cop tornin a aixecar persianes Jaume Centelles des del seu blog, La invitació a la Lectura, recomana obres de literatura infantil. En total són quaranta propostes: 10 per a cadascun dels cicles (infantil, inicial, mitjà i superior).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>