Què aprèn el cervell dels infants dels 0 als 3 anys?

La col·lecció “Destil·lats d’Educació” són uns quaderns en format digital que recullen i sintetitzen els coneixements generats en el marc de les accions formatives, i les ponències impartides en les Jornades organitzades per la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona.

En concret, el número 18 del “Destil·lats” està dedicat a l’etapa més important per a l’adquisició de la consistència i la plasticitat neural necessàries per a la resta de la vida.

La proposta ha estat elaborada pel Dr. David Bueno i Torrens, professor i investigador de la Secció de Genètica de la Universitat de Barcelona i divulgador científic i especialista en Neuroeducació.

A continuació us deixem el repertori complet de la col·lecció de “Destil·lats d’Educació” amb enllaços que en permeten la consulta en línia o la seva descàrrega.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>