Publicada la segona edició ampliada de les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar

La segona edició revisada d’aquestes Directrius ha estat desenvolupada per donar suport als professionals que treballen en biblioteques escolars, així com als gestors dels centres educatius en els seus esforços per garantir que tot l’alumnat i professorat tenen accés a programes i serveis efectius de biblioteca escolar, proveïts per personal bibliotecari qualificat.

Les Directrius IFLA per a la biblioteca escolar són el resultat del treball dels membres del Comitè Permanent de l’IFLA Section of School Libraries i el Comitè Executiu de la International Association of School Librarianship (IASL), així com d’altres membres de la comunitat internacional de biblioteca escolar que han compartit els seus coneixements i passió pel projecte.

Aquesta segona edició de les Directrius representen, respecte a la primera edició, una actualització del desenvolupament professional del bibliotecari escolar en el context de la segona dècada del s. XXI, amb tots els canvis tecnològics, socials i culturals que s’han produït i que es continuen succeint en un entorn cada cop més canviant.

| Descarregar la segona edició de les Directrius IFLA per a la Biblioteca Escolar |

| Document per a la presentació de les Directrius IFLA als centres |

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>